50 kado tips voor tieners

Wat kun je een tiener kado geven? Ontdek de kado tips voor tieners om een leuke indruk achter te laten en te laten zien hoe speciaal je ze vindt.

kado tips tieners

50 kado tips voor tieners

 1. Draadloze koptelefoon – Geef de tiener de vrijheid om naar muziek te luisteren zonder gedoe met draden met een draadloze koptelefoon.
 2. Cadeaubon voor hun favoriete winkel – Geef ze de vrijheid om zelf iets uit te kiezen met een cadeaubon voor hun favoriete kledingwinkel, elektronicawinkel of boekhandel.
 3. Draagbare Bluetooth-luidspreker – Voorziet hen van draagbare muziek tijdens buitenactiviteiten of bijeenkomsten met vrienden.
 4. Abonnement op een streamingdienst – Laat hen genieten van hun favoriete films, series en muziek met een abonnement op een streamingdienst zoals Netflix, Spotify of Apple Music.
 5. Boekenbon – Stimuleer hun leesplezier met een boekenbon voor een plaatselijke boekhandel of online boekenwinkel.
 6. Fotoprinter voor smartphone – Hiermee kunnen ze gemakkelijk foto’s van hun telefoon afdrukken om herinneringen vast te leggen.
 7. Gameconsole – Voor de gamer in de tiener, een nieuwe gameconsole zoals een PlayStation, Xbox of Nintendo Switch.
 8. Powerbank – Houdt hun apparaten opgeladen tijdens lange dagen onderweg of buitenshuis.
 9. Abonnement op een tijdschrift – Kies een tijdschriftabonnement dat past bij hun interesses, zoals mode, sport, muziek of technologie.
 10. Smartwatch – Een trendy accessoire dat hen in staat stelt om meldingen te ontvangen, activiteiten bij te houden en meer.
 11. Draagbare oplader voor telefoon – Handig voor onderweg, zodat ze nooit zonder batterij komen te zitten.
 12. Instax-camera – Voor directe foto’s om herinneringen vast te leggen en te delen met vrienden.
 13. Cadeaubon voor een restaurant – Trakteer ze op een lekker etentje met een cadeaubon voor een favoriet restaurant.
 14. Draadloze oordopjes – Perfect voor tijdens het sporten of onderweg, zonder gedoe met kabels.
 15. Interactieve stappenteller – Moedig een actieve levensstijl aan met een stappenteller die hun dagelijkse activiteit bijhoudt.
 16. Abonnement op een hobby- of sportclub – Geef hen de kans om nieuwe vaardigheden te leren of hun passie te volgen met een abonnement op een lokale club of vereniging.
 17. Tablet – Een handig apparaat voor het bekijken van films, lezen van e-books, spelen van games en meer.
 18. Fitness tracker – Helpt hen hun gezondheid en fitnessdoelen bij te houden met functies zoals hartslagmeting en slaapregistratie.
 19. Tekentablet – Voor de creatieveling, een tekentablet waarmee ze digitale kunstwerken kunnen maken.
 20. Skateboard of longboard – Een cool vervoermiddel en een leuke manier om buiten actief te zijn.
 21. Headset voor gaming – Een hoogwaardige gaming-headset voor een meeslepende ervaring tijdens het spelen van videogames.
 22. Boekenserie – Kies een boekenserie uit die past bij hun interesses, zoals fantasy, sciencefiction of avontuur.
 23. Fitnessabonnement – Geef hen toegang tot een sportschool of fitnessstudio om aan hun gezondheid en conditie te werken.
 24. Drone – Voor de avontuurlijke tiener, een drone om foto’s en video’s vanuit de lucht te maken.
 25. DIY knutselsets – Stimuleer hun creativiteit met knutselsets voor het maken van sieraden, modelbouw of andere ambachtelijke projecten.
 26. Tickets voor een concert of evenement – Trakteer hen op een onvergetelijke ervaring met tickets voor een concert, festival of sportevenement.
 27. Draadloos laadstation – Handig voor het opladen van meerdere apparaten tegelijkertijd, zoals een telefoon en smartwatch.
 28. Cadeaubon voor een pretpark – Een dag vol plezier en spanning met een cadeaubon voor toegang tot een pretpark of attractiepark.
 29. Laptoprugzak – Stijlvolle en praktische rugzak om hun laptop en andere benodigdheden veilig en comfortabel te vervoeren.
 30. E-reader – Voor fervente lezers, een e-reader om overal en altijd boeken te kunnen lezen.
 31. Virtual Reality headset – Een spannende en meeslepende ervaring met een VR-headset om virtuele werelden te verkennen.
 32. Fotocamera met lenskit – Voor aspirant-fotografen, een digitale camera met een assortiment lenzen voor het vastleggen van diverse perspectieven.
 33. Bioscoopbon – Trakteer hen op een filmavond in de bioscoop met een cadeaubon voor filmtickets en snacks.
 34. Gamingstoel – Een comfortabele en ergonomische stoel voor langere gamesessies.
 35. Cadeaubon voor een online winkel – Laat hen zelf hun favoriete items uitkiezen met een cadeaubon voor een populaire online winkel.
 36. Draagbare gameconsole – Een draagbare gameconsole zoals een Nintendo Switch voor gaming onderweg.
 37. Wacom tekentablet – Voor serieuze digitale kunstenaars, een Wacom tekentablet voor nauwkeurige en professionele illustraties.
 38. Drone racing set – Stimuleer hun interesse in technologie en avontuur met een drone racing set om zelf races te organiseren.
 39. Yogamat en accessoires – Moedig ontspanning en welzijn aan met een yogamat, yoga blokken en een waterfles.
 40. Fotografiecursus – Geef hen de kans om hun fotografievaardigheden te verbeteren met een cursus of workshop.
 41. Cadeaubon voor een escaperoom – Een spannende en uitdagende ervaring met een cadeaubon voor een escaperoom-avontuur.
 42. Dagje uit – Trakteer hen op een dagje uit naar een pretpark, dierentuin, museum of andere leuke locatie.
 43. Fitnessapparatuur voor thuis – Stimuleer een gezonde levensstijl met fitnessapparatuur voor thuis, zoals een hometrainer, yogamat of gewichten.
 44. Bluetooth-toetsenbord voor tablet – Maakt het typen en werken op een tablet gemakkelijker en efficiënter.
 45. Studio microfoon – Voor de muziekliefhebber, een hoogwaardige studio microfoon om muziek op te nemen en podcasts te maken.
 46. Workshop of cursus – Geef hen de kans om nieuwe vaardigheden te leren met een workshop of cursus naar keuze, zoals koken, fotografie, programmeren of dansen.
 47. Personaliseerbare telefoonhoesjes – Een uniek en persoonlijk cadeau met een telefoonhoesje dat ze zelf kunnen ontwerpen.
 48. DJ-controller – Voor aspirant-DJ’s, een DJ-controller waarmee ze hun eigen mixen kunnen maken en draaien.
 49. Cadeaubon voor een wellnesscentrum – Verwen hen met een dagje ontspanning en verjonging in een wellnesscentrum of spa.
 50. Gamevoucher – Geef hen tegoed voor het downloaden van nieuwe games of in-game aankopen voor hun favoriete gamingplatform.

Met deze cadeautips kun je tieners verrassen en hen iets geven waar ze echt van kunnen genieten en gebruik van kunnen maken.

Bekijk onze grote lijst met Kado's