50 Kado Tips voor Kerst

Kerst komt er alweer aan! Wat zijn leuke kado tips om specifiek met kerst te geven? Ontdek de bron van inspiratie dankzij de lijst met 50 kado tips. 

kerst kado tips

50 Kado Tips voor Kerst

 1. Gepersonaliseerde kerstbal – Een kerstbal met de naam of initialen van de ontvanger voor een persoonlijk tintje in de kerstboom.
 2. Warme fleece deken – Een zachte en gezellige deken om lekker onder weg te kruipen tijdens koude winteravonden.
 3. Kerstboek – Een boek met kerstverhalen, recepten of knutselideeën om in de kerstsfeer te komen.
 4. Geurkaarsen set – Een set met geurkaarsen in kerstige geuren zoals kaneel, dennen of peperkoek voor een warme en gezellige atmosfeer.
 5. Kerstfilm DVD boxset – Een verzameling van klassieke kerstfilms om samen met familie en vrienden te kijken tijdens de feestdagen.
 6. Chocolade kerstfiguurtjes – Een assortiment van chocolade kerstmannen, rendieren en kerstbomen om van te genieten tijdens de feestdagen.
 7. Kerstkoekjes bakset – Een bakset met vormpjes, versiersels en recepten om samen kerstkoekjes te bakken en te versieren.
 8. Kerstboom ornament – Een decoratief ornament voor in de kerstboom, zoals een engel, ster of sneeuwvlok.
 9. Kerstmuts – Een leuke en feestelijke kerstmuts om tijdens de kerstdagen te dragen en in de feeststemming te komen.
 10. Luxe thee- of koffieset – Een set met hoogwaardige theeën of koffiesoorten om van te genieten tijdens de feestdagen.
 11. Kerst CD met kerstmuziek – Een CD met bekende kerstliedjes om af te spelen tijdens het kerstdiner of bij de kerstboom.
 12. Kerstcadeaubon – Een cadeaubon voor een winkel of restaurant, zodat de ontvanger zelf iets moois kan uitzoeken of lekker uit eten kan gaan.
 13. Kersttrui – Een grappige of feestelijke kersttrui om te dragen tijdens kerstborrels of familiebijeenkomsten.
 14. Fotolijstje met familiefoto – Een fotolijstje met een mooie familiefoto om herinneringen te koesteren tijdens de feestdagen.
 15. Kerstservies set – Een set met feestelijk kerstservies, zoals borden, mokken en schalen, om de kersttafel mooi te dekken.
 16. Kerstpyjama – Een comfortabele en feestelijke pyjama om in te loungen op kerstochtend en cadeautjes uit te pakken.
 17. Adventskalender – Een adventskalender met chocolaatjes, snoepjes of kleine cadeautjes om af te tellen naar Kerstmis.
 18. Kerstboomverlichting – Een set met kleurrijke kerstlampjes om de kerstboom mee te versieren en sfeer te creëren in huis.
 19. Kerstcadeaupapier – Een rol met mooi cadeaupapier in kerstthema om cadeautjes feestelijk in te pakken.
 20. Kerstgeurkaars – Een grote geurkaars met een winterse geur zoals cranberry, vanille of dennennaalden voor extra sfeer in huis.
 21. Kerstkaarten set – Een set met kerstkaarten en enveloppen om naar vrienden en familie te sturen met persoonlijke kerstwensen.
 22. Kerstkleurboek voor volwassenen – Een kleurboek met kerstthema om te ontspannen en creatief bezig te zijn tijdens de feestdagen.
 23. Kerstboomversiering DIY kit – Een knutselset met materialen om zelf kerstboomversiering te maken, zoals papieren sterren, pompons of glitterfiguren.
 24. Kerstboomkaarsen – Traditionele kaarsen om in de kerstboom te hangen voor een nostalgische kerstsfeer.
 25. Kerstboomdecoratie set – Een set met diverse kerstboomdecoraties zoals ballen, slingers en engeltjes om de kerstboom mee te versieren.
 26. Kerstplacemats – Feestelijke placemats met kerstmotieven om de kersttafel mooi aan te kleden.
 27. Kerstboekenbox – Een verzameling van kerstboeken voor kinderen om voor te lezen bij het haardvuur tijdens de feestdagen.
 28. Kerstversiering voor buiten – Een set met decoratieve items zoals kerstverlichting, kerstfiguren of een kerstkrans voor buiten bij de voordeur.
 29. Kerstbordspel – Een gezelschapsspel met een kerstthema om te spelen met familie en vrienden tijdens de kerstdagen.
 30. Kerstkoekjesmix in pot – Een pot met alle droge ingrediënten voor het maken van kerstkoekjes, inclusief een receptkaartje.
 31. Kerstsok – Een grote kerstsok om cadeautjes in te doen en op te hangen bij de open haard.
 32. Kerstkaarsenhouders – Decoratieve houders voor waxinelichtjes of kaarsen in kerststijl om de feesttafel mee te versieren.
 33. Kerstbad- en doucheset – Een luxe set met bad- en doucheproducten in winterse geuren zoals dennen, cranberry of kaneel.
 34. Kerstboekenlegger – Een feestelijke boekenlegger om te gebruiken bij het lezen van kerstverhalen of romans tijdens de feestdagen.
 35. Kerstbord – Een mooi bord met een kerstmotief om kerstgerechten op te serveren tijdens het kerstdiner.
 36. Kerst CD met verhalen – Een CD met kerstverhalen om naar te luisteren bij het haardvuur of tijdens het kerstdiner.
 37. Kerstpopcorn- en filmavondpakket – Een pakket met popcorn, kerstchocolaatjes en een DVD met een kerstfilm voor een gezellige filmavond thuis.
 38. Kerstslingers – Kleurrijke slingers met kerstmotieven om de kerstboom of het huis mee te versieren.
 39. Kerstkoekjesuitstekers – Een set met uitstekers in kerstthema om zelf koekjes te bakken en te versieren.
 40. Kerstmokken set – Een set met feestelijke mokken voor warme chocolademelk, koffie of thee tijdens de kerstdagen.
 41. Kerstschaal – Een mooie schaal met kerstmotief om snacks, snoepjes of fruit op te serveren tijdens de feestdagen.
 42. Kerstplanner – Een planner om alle kerstactiviteiten, boodschappenlijstjes en afspraken in bij te houden voor een stressvrije kerst.
 43. Kerstboomverzorgingsset – Een set met benodigdheden om de kerstboom mooi te houden, zoals watergeefapparaatjes en voedingstabletten.
 44. Kerstsokken – Gezellige sokken met kerstmotieven om de voeten warm te houden tijdens de koude winterdagen.
 45. Kerstkleurenset voor kinderen – Een set met kleurpotloden, stiften en kleurplaten in kerstthema om mee te kleuren en te knutselen.
 46. Kerstengelenhaar – Decoratief engelenhaar om de kerstboom mee te versieren voor een feestelijke uitstraling.
 47. Kerstbordspelletjes set – Een verzameling van leuke bordspelletjes om te spelen met familie en vrienden tijdens de kerstdagen.
 48. Kerstkrans – Een decoratieve kerstkrans om aan de voordeur te hangen voor een warm welkom voor gasten.
 49. Kerstboekenbox voor volwassenen – Een verzameling van kerstboeken voor volwassenen om te lezen bij de open haard tijdens de feestdagen.
 50. Kerstcd met klassieke muziek – Een CD met klassieke kerstmuziek om te beluisteren tijdens het kerstdiner of bij het kerstontbijt.

Hopelijk bieden deze cadeautips inspiratie voor een feestelijke en gezellige kerstperiode!

Bekijk onze grote lijst met Kado's