30 slechte kado tips voor een vrouw

Wat zijn kado’s die je beter kunt vermijden? Ontdek het op de lijst met 30 slechte kado tips voor een vrouw.

Zoek je eigenlijk meer algemene tips ‘waar mee rekening te houden’? Bekijk dan ook eens de volgende pagina:

kado tips voor vrouwen

30 slechte kado tips voor een vrouw

 1. Afwasmiddel – Een fles afwasmiddel is niet echt een romantisch of attent cadeau en kan worden opgevat als een hint over huishoudelijke taken.
 2. Een pakket met huishoudelijke schoonmaakmiddelen – Het kan ongepast zijn om schoonmaakmiddelen te geven als cadeau, omdat het kan worden gezien als een suggestie dat ze meer moet schoonmaken.
 3. Weegschaal – Het geven van een weegschaal kan gevoelig liggen, omdat het kan worden opgevat als een boodschap over gewichtsbeheersing.
 4. Anti-rimpelcrème – Dit cadeau kan worden opgevat als beledigend, aangezien het kan impliceren dat ze ouder wordt en rimpels heeft.
 5. Dieetboek – Het geven van een dieetboek kan als ongevoelig worden beschouwd, omdat het kan suggereren dat ze moet afvallen.
 6. Stofzuiger – Een stofzuiger is geen romantisch of persoonlijk cadeau en kan als kwetsend worden ervaren.
 7. Ontharingscrème – Dit cadeau kan als ongepast worden beschouwd, omdat het kan worden opgevat als een hint over lichaamshaar.
 8. Wegwerpcamera – In het digitale tijdperk kan een wegwerpcamera worden gezien als ouderwets en niet erg praktisch.
 9. Een verlopen cadeaubon – Een cadeaubon die al verlopen is, toont gebrek aan planning en aandacht voor het cadeau.
 10. Een set met goedkope sieraden van lage kwaliteit – Dit kan worden gezien als een teken van gebrek aan zorg en aandacht voor haar smaak.
 11. Een abonnement op een tijdschrift waar ze niet van houdt – Het is belangrijk om haar interesses te kennen voordat je een abonnement cadeau geeft.
 12. Een goedkoop parfum – Een parfum van lage kwaliteit kan als onaangenaam worden ervaren en zelfs allergische reacties veroorzaken.
 13. Een strijkijzer – Dit kan als een negatieve boodschap worden gezien over traditionele genderrollen en huishoudelijk werk.
 14. Gezichtsreinigingsdoekjes – Dit cadeau kan worden opgevat als een hint over haar huidverzorgingsroutine of hygiëne.
 15. Een self-help boek over relaties – Het geven van een self-help boek over relaties kan worden gezien als kritiek op haar relatievaardigheden.
 16. Plastic bloemen – Plastic bloemen zijn niet echt en kunnen worden gezien als een gebrek aan moeite en oprechtheid.
 17. Een doos met ongezonde snacks – Dit cadeau kan worden opgevat als ongevoelig voor haar gezondheid en welzijn.
 18. Een voetvijl – Het geven van een voetvijl kan als onhygiënisch en beledigend worden ervaren.
 19. Een toiletborstel – Een toiletborstel is niet bepaald een romantisch of gewenst cadeau en kan als ongepast worden beschouwd.
 20. Een anti-cellulite crème – Dit cadeau kan als beledigend worden ervaren, omdat het kan suggereren dat ze onvolkomenheden heeft die moeten worden ‘opgelost’.
 21. Een exemplaar van een boek waarvan je weet dat ze het niet leuk vindt – Het geven van een boek dat ze niet interessant vindt, toont gebrek aan kennis van haar smaak en interesses.
 22. Een goedkoop en krakkemikkig telefoonhoesje – Dit cadeau kan worden gezien als een gebrek aan aandacht voor haar behoeften en voorkeuren.
 23. Een set met goedkope make-up van lage kwaliteit – Slechte kwaliteit make-up kan leiden tot huidirritaties en ontevredenheid over het cadeau.
 24. Een fles goedkope wijn – Dit cadeau kan als ongeïnspireerd en goedkoop worden beschouwd, vooral als ze een liefhebber is van kwaliteitswijnen.
 25. Een DVD van een film die ze haat – Het geven van een DVD van een film die ze niet leuk vindt, toont gebrek aan inzicht in haar smaak en voorkeuren.
 26. Een goedkoop en krakend massageapparaat – Dit cadeau kan als onpraktisch en onplezierig worden ervaren, vooral als het niet goed werkt.
 27. Een zaklamp – Hoewel een zaklamp nuttig kan zijn, kan het worden opgevat als een suggestie dat ze ‘niet bang hoeft te zijn in het donker’.
 28. Een stapel ongewassen sokken – Dit cadeau is ronduit onhygiënisch en ongepast.
 29. Een leeg notitieboek – Een notitieboek zonder betekenis kan worden gezien als een gebrek aan creativiteit en zorg.
 30. Een doos met haarverf in de verkeerde kleur – Dit cadeau kan worden opgevat als een hint over haar haarkleur en stijlkeuzes, wat ongepast kan zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat het geven van cadeaus een manier is om waardering en genegenheid te tonen, dus het is altijd het beste om iets te kiezen dat met zorg en aandacht is uitgekozen, rekening houdend met haar smaak en interesses.

Bekijk onze grote lijst met Kado's