30 slechte kado tips voor een man

Heb je je ooit afgevraagd wat nu slechte kado tips zijn voor een man? Ben je skeptisch over een paar ideeën die je laatst hebt gehoord? Bekijk de lijst en vermijd deze kado’s.

Zoek je eigenlijk meer algemene tips ‘waar mee rekening te houden’? Bekijk dan ook eens de volgende pagina:

kado tips voor mannen

30 slechte kado tips voor een man

 1. Een ongewenst kledingstuk – Het risico bestaat dat de maat niet goed is of dat de stijl niet bij zijn smaak past, waardoor het cadeau onbruikbaar wordt.
 2. Een goedkoop en onsmakelijk parfum – Parfum is een persoonlijke keuze, en een goedkoop parfum kan een onaangename geur hebben die hij niet waardeert.
 3. Een sokken- en ondergoedset – Dit cadeau kan saai en oninspirerend lijken, tenzij hij er specifiek om heeft gevraagd.
 4. Een zelfhulpboek over een gevoelig onderwerp – Dit cadeau kan als ongepast worden ervaren, omdat het kan suggereren dat hij bepaalde problemen heeft waar hij aan moet werken.
 5. Een abonnement op een dieetprogramma – Het geven van een dieetgerelateerd cadeau kan beledigend zijn en suggereren dat je vindt dat hij moet afvallen.
 6. Een goedkoop gereedschapsetje – Een goedkope gereedschapsset kan van lage kwaliteit zijn en snel kapot gaan, waardoor het cadeau nutteloos wordt.
 7. Een abonnement op een tijdschrift dat hij niet leuk vindt – Het cadeau van een abonnement op een tijdschrift dat hij niet interesseert, toont gebrek aan aandacht voor zijn interesses.
 8. Een doos met goedkope en ongezonde snacks – Ongezonde snacks zijn niet alleen ongezond, maar ook ongeïnspireerd als cadeau, tenzij hij er specifiek om heeft gevraagd.
 9. Een goedkoop en onpersoonlijk fotolijstje – Een goedkoop fotolijstje kan van lage kwaliteit zijn en niet passen bij zijn interieur of persoonlijke stijl.
 10. Een cadeaubon voor een winkel waar hij nooit komt – Een cadeaubon voor een winkel waar hij geen interesse in heeft, is nutteloos en toont gebrek aan overweging.
 11. Een ongevraagd lidmaatschap voor een sportschool – Het cadeau van een sportschoolabonnement kan als beledigend worden ervaren en suggereren dat je vindt dat hij moet sporten.
 12. Een goedkope en onoriginele gadget – Een goedkope gadget van lage kwaliteit kan snel breken en niet aan zijn verwachtingen voldoen.
 13. Een opvallend en onflatteus kledingstuk – Een kledingstuk dat niet past bij zijn smaak of stijl kan ongemakkelijk zijn om te dragen en ongewenst.
 14. Een kalender met afbeeldingen waar hij niet van houdt – Een kalender met afbeeldingen van onderwerpen waar hij niet in geïnteresseerd is, zal waarschijnlijk ongebruikt blijven.
 15. Een goedkoop en onsmakelijk wijn- of bierpakket – Een pakket met goedkope dranken van lage kwaliteit kan niet aan zijn smaak voldoen en ongewenst zijn.
 16. Een doos met ongevraagde en ongepaste gadgets – Ongevraagde gadgets die niet passen bij zijn interesses of levensstijl zijn nutteloos en ongewenst.
 17. Een abonnement op een obscure nieuwsbrief – Het cadeau van een abonnement op een nieuwsbrief die hij niet interessant vindt, toont gebrek aan aandacht voor zijn interesses.
 18. Een onpersoonlijk cadeaukaartje – Een cadeaukaartje zonder persoonlijke boodschap kan ongevoelig en onoprecht lijken.
 19. Een goedkoop en smakeloos kunstwerk – Een kunstwerk dat niet past bij zijn smaak of stijl zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd en ongewenst zijn.
 20. Een doos met goedkope en ongewenste gadgets – Ongevraagde gadgets van lage kwaliteit die niet passen bij zijn interesses of behoeften zijn nutteloos en ongewenst.
 21. Een ongevraagd abonnement op een dating-app – Het cadeau van een dating-app abonnement kan beledigend zijn en suggereren dat je vindt dat hij een partner moet vinden.
 22. Een goedkoop en onsmakelijk voedselmandje – Een mandje met goedkoop en ongezond voedsel kan ongepast zijn en niet aan zijn smaak voldoen.
 23. Een set met goedkope en onoriginele bureauaccessoires – Ongevraagde bureauaccessoires van lage kwaliteit zijn nutteloos en zullen waarschijnlijk niet worden gebruikt.
 24. Een ongevraagde zelfhulp-cd of -dvd – Het cadeau van een zelfhulp-cd of -dvd kan als beledigend worden ervaren en suggereren dat je denkt dat hij hulp nodig heeft.
 25. Een goedkoop en onpraktisch gereedschap – Een goedkoop gereedschap dat van lage kwaliteit is en niet goed werkt, zal waarschijnlijk niet worden gebruikt en snel worden weggegooid.
 26. Een ongevraagd lidmaatschap voor een datingbureau – Het cadeau van een lidmaatschap voor een datingbureau kan als beledigend worden ervaren en suggereren dat je denkt dat hij een partner moet vinden.
 27. Een goedkoop en smakeloos decoratief object – Een decoratief object dat niet past bij zijn smaak of stijl zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd en ongewenst zijn.
 28. Een doos met ongevraagde en onoriginele parfummonsters – Ongevraagde parfummonsters van lage kwaliteit kunnen een onaangename geur hebben en ongewenst zijn.
 29. Een ongevraagd lidmaatschap voor een dieetprogramma – Het cadeau van een lidmaatschap voor een dieetprogramma kan als beledigend worden ervaren en suggereren dat je denkt dat hij moet afvallen.
 30. Een goedkoop en onpraktisch keukenapparaat – Een keukenapparaat dat van lage kwaliteit is en niet goed werkt, zal waarschijnlijk niet worden gebruikt en snel worden weggegooid.

Het is belangrijk om te onthouden dat het geven van een cadeau een blijk van zorg en overweging moet zijn, dus probeer iets te kiezen dat past bij zijn interesses en persoonlijkheid.

Bekijk onze grote lijst met Kado's