30 originele kado's voor kinderen

Ontdek 30 originele kado tips voor kinderen. Waar kun je ze nu eens positief mee verrassen? Ontdek de lijst en laat je inspireren. Of  ga gelijk naar onze homepage voor concrete kado’s om te kopen.

kado tips voor kinderen

30 originele kado's voor kinderen

 1. Science experiment kit – Stimuleer nieuwsgierigheid en ontdekking met een kit vol wetenschappelijke experimenten die ze thuis kunnen uitvoeren.
 2. Magnetische tegels – Bouw creatieve constructies met magnetische tegels die gemakkelijk aan elkaar klikken en verschillende vormen mogelijk maken.
 3. Interactieve globe – Leer meer over de wereld met een interactieve globe die informatie biedt over landen, culturen, talen en meer.
 4. Kinderkookset – Moedig hun culinaire vaardigheden aan met een kinderkookset inclusief kindvriendelijke keukengereedschappen en recepten.
 5. Bouw je eigen robot – Laat ze hun eigen robot bouwen en programmeren met een kit die educatieve en leuke activiteiten biedt.
 6. DIY knutselabonnement – Geef ze maandelijks een knutselpakket met materialen en instructies om creatieve projecten te maken.
 7. Microscoop voor kinderen – Ontdek de wereld van microscopie met een kindvriendelijke microscoop om kleine objecten en materialen te onderzoeken.
 8. Fotocamera voor kinderen – Stimuleer hun creativiteit met een eenvoudig te gebruiken digitale camera waarmee ze foto’s kunnen maken en bewerken.
 9. Plantenkweekset – Leer over planten en tuinieren door hun eigen planten te laten groeien met een plantenkweekset.
 10. Tekenrobot – Creëer verbazingwekkende kunstwerken met een tekenrobot die patronen en ontwerpen kan maken.
 11. Op afstand bestuurbare vliegende bal – Biedt urenlang speelplezier met een op afstand bestuurbare vliegende bal die door de lucht zweeft.
 12. Kinderboogschietset – Leer de kunst van het boogschieten met een veilige en kindvriendelijke boogschietset voor beginners.
 13. Kinderhorloge met GPS – Houd hun locatie bij en geef ze meer vrijheid om te verkennen met een kinderhorloge met GPS-tracking.
 14. Laserpen met sterrenprojector – Verander hun kamer in een sterrenhemel met een laserpen die sterren en patronen projecteert op de muren en het plafond.
 15. Kleurrijke hinkelbaan – Stimuleer buitenactiviteiten met een kleurrijke hinkelbaan die hen actief en bezig houdt.
 16. Interactief leerspeelgoed – Combineer leren en spelen met interactief speelgoed dat educatieve spellen en activiteiten biedt.
 17. Mini-tuinset voor kinderen – Laat ze hun groene vingers gebruiken met een mini-tuinset inclusief tuingereedschap, zaden en potgrond.
 18. Slijm lab set – Maak en speel met verschillende soorten slijm met een slijmlab set die kleurrijke en textuurrijke creaties mogelijk maakt.
 19. Kinderfiets met accessoires – Stimuleer een actieve levensstijl met een kinderfiets inclusief helm, bel en andere accessoires.
 20. Avonturenkit voor ontdekkingsreizigers – Moedig avontuur aan met een kit vol benodigdheden voor het verkennen van de natuur, zoals een kompas, verrekijker en dagboek.
 21. Kristalgroeikit – Leer over kristallen en chemie door hun eigen kristallen te laten groeien met een kristalgroeikit.
 22. Virtuele reality headset voor kinderen – Laat ze nieuwe werelden verkennen met een virtuele reality headset die speciaal is ontworpen voor kinderen.
 23. Op afstand bestuurbare robotarm – Bouw en bedien een op afstand bestuurbare robotarm die kan grijpen, tillen en bewegen.
 24. Drijvend zwembadspeelgoed – Voeg plezier toe aan zwembaddagen met drijvend speelgoed zoals een opblaasbaar eiland, waterglijbaan of drijvende basketbalset.
 25. Lichtgevende sterrenstickers – Versier hun plafond en muren met glow-in-the-dark sterrenstickers voor een magische slaapkamerervaring.
 26. Kinderdrukpers – Ontdek de wereld van drukken en ontwerp met een kinderdrukpers om eigen kaarten, posters en kunstwerken te maken.
 27. Artistieke zeepvormen – Maak badtijd leuker met artistieke zeepvormen die verschillende vormen en kleuren hebben en die eigen creaties mogelijk maken.
 28. Kinderbestekset met dierenmotieven – Moedig gezonde eetgewoonten aan met een kinderbestekset met vrolijke dierenmotieven die het eten leuk maken.
 29. Op afstand bestuurbare boot – Beleef avonturen op het water met een op afstand bestuurbare boot die zowel in zwembaden als in vijvers kan worden gebruikt.
 30. Interactieve wereldkaart – Leer meer over de wereld met een interactieve wereldkaart die informatie biedt over landen, culturen, talen en meer.

Met deze originele cadeau-ideeën kunnen kinderen nieuwe vaardigheden leren, hun creativiteit ontwikkelen en plezier hebben tijdens het spelen.

Bekijk onze grote lijst met Kado's