30 originele kado tips voor een man

Lekker origineel willen doen? Bekijk deze lijst met super leuke kado tips die origineel zijn voor een man. Verras hem met een onverwacht kado.

Zoek je eigenlijk meer algemene tips ‘waar mee rekening te houden’? Bekijk dan ook eens de volgende pagina:

kado tips voor mannen

30 originele kado tips voor een man

 1. Een gepersonaliseerde bierpul – Laat zijn naam of een speciale boodschap graveren op een stevige bierpul voor een uniek cadeau.
 2. Een workshop voor het bouwen van een eigen bierbrouwset – Geef hem de ervaring om zijn eigen bierbrouwset te bouwen tijdens een leuke workshop.
 3. Een drone met ingebouwde camera – Voor de tech-savvy man, geef hem een drone waarmee hij luchtfoto’s en video’s kan maken.
 4. Een cursus voor het leren van een nieuwe vaardigheid – Geef hem de kans om iets nieuws te leren, zoals koken, fotografie of houtbewerking.
 5. Een abonnement op een abonnementendoos voor speciale ambachtelijke bieren – Laat hem regelmatig nieuwe en unieke bieren ontdekken met een abonnement op een bierabonnementendoos.
 6. Een avontuurlijke outdoor-ervaring, zoals kajakken, raften of ziplining – Geef hem de kans om zijn grenzen te verleggen en nieuwe avonturen te beleven.
 7. Een gepersonaliseerde lederen toilettas – Laat zijn initialen graveren op een stijlvolle lederen toilettas voor een persoonlijk en praktisch cadeau.
 8. Een set met luxe scheerproducten – Verwen hem met hoogwaardige scheercrème, scheermesjes en aftershave voor een luxe scheerervaring.
 9. Een professionele barbecue workshop – Geef hem de kans om zijn grillvaardigheden te verbeteren tijdens een professionele barbecue workshop.
 10. Een gepersonaliseerde kookworkshop met een privékok – Trakteer hem op een exclusieve kookervaring met een privékok die hem nieuwe culinaire vaardigheden leert.
 11. Een lidmaatschap voor een lokale bierproeverijclub – Laat hem regelmatig nieuwe en unieke bieren ontdekken met een lidmaatschap voor een lokale bierproeverijclub.
 12. Een set met luxe sigaren en een humidor – Voor de liefhebber van sigaren, geef hem een selectie van hoogwaardige sigaren en een stijlvolle humidor om ze in te bewaren.
 13. Een gepersonaliseerde leren laptoptas – Laat zijn initialen graveren op een stijlvolle leren laptoptas voor een praktisch en persoonlijk cadeau.
 14. Een exclusieve whiskeyproeverij met een whiskeykenner – Trakteer hem op een exclusieve whiskeyproeverij met een whiskeykenner die hem alles leert over zijn favoriete drankje.
 15. Een workshop voor het maken van zijn eigen houten snijplank – Geef hem de kans om zijn eigen unieke houten snijplank te maken tijdens een creatieve workshop.
 16. Een abonnement op een tijdschrift of magazine over zijn favoriete hobby – Laat hem regelmatig nieuwe inspiratie opdoen met een abonnement op een tijdschrift of magazine over zijn favoriete hobby.
 17. Een gepersonaliseerde set met golfballen – Laat zijn naam of een speciale boodschap bedrukken op een set met hoogwaardige golfballen voor een uniek cadeau.
 18. Een dagje racen op een professioneel racecircuit – Geef hem de kans om zijn racevaardigheden te testen tijdens een spannende dag op een professioneel racecircuit.
 19. Een set met luxe koffieaccessoires – Verwen hem met een selectie van hoogwaardige koffiebonen, een luxe koffiemolen en een stijlvolle koffiemok voor de perfecte kop koffie.
 20. Een avontuurlijke reis naar een exotische bestemming – Plan een avontuurlijke reis naar een exotische bestemming waar hij kan genieten van nieuwe ervaringen en avonturen.
 21. Een gepersonaliseerde leren portefeuille – Laat zijn initialen graveren op een stijlvolle leren portefeuille voor een persoonlijk en praktisch cadeau.
 22. Een workshop voor het maken van zijn eigen bierglas – Geef hem de kans om zijn eigen unieke bierglas te maken tijdens een creatieve workshop.
 23. Een luxe kampeeruitrusting voor een weekendje weg in de natuur – Trakteer hem op een set met hoogwaardige kampeeruitrusting voor een comfortabel en avontuurlijk weekendje weg.
 24. Een abonnement op een online cursus over zijn favoriete onderwerp – Laat hem nieuwe kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen met een abonnement op een online cursus over zijn favoriete onderwerp.
 25. Een set met luxe barbecue accessoires – Verwen hem met een selectie van hoogwaardige barbecue accessoires zoals een grillmandje, een vleesthermometer en een barbecueborstel voor de perfecte grillervaring.
 26. Een exclusieve whiskyproeverij met een whiskyliefhebber – Trakteer hem op een exclusieve whiskyproeverij met een whiskyliefhebber die hem alles leert over zijn favoriete drankje.
 27. Een workshop voor het maken van zijn eigen leren riem – Geef hem de kans om zijn eigen unieke leren riem te maken tijdens een creatieve workshop.
 28. Een set met luxe cocktailaccessoires – Verwen hem met een selectie van hoogwaardige cocktailaccessoires zoals een cocktailshaker, een jigger en een roerstaafje voor de perfecte cocktailervaring.
 29. Een abonnement op een online streamingdienst voor documentaires – Laat hem regelmatig nieuwe en boeiende documentaires ontdekken met een abonnement op een online streamingdienst.
 30. Een workshop voor het maken van zijn eigen houten bieropener – Geef hem de kans om zijn eigen unieke houten bieropener te maken tijdens een creatieve workshop.

Door een van deze originele cadeautips te kiezen, geef je hem een unieke en memorabele ervaring waar hij nog lang van zal genieten.

Bekijk onze grote lijst met Kado's