30 kado's die je beter niet aan je opa kunt geven

Ontdek de lijst met kado tips die je beter niet aan je opa kunt geven. Vermijd deze kado’s als je een glimlach op het gezicht van je opa wilt krijgen.

Zoek je eigenlijk meer algemene tips ‘waar mee rekening te houden’? Bekijk dan ook eens de volgende pagina:

kado tips opa

30 kado's die je beter niet aan je opa kunt geven

 1. Een tijdschriftabonnement voor jongeren – Opa’s hebben over het algemeen niet veel interesse in tijdschriften gericht op jongere generaties, dus dit cadeau kan niet passend zijn.
 2. Een skateboard – Dit cadeau kan gevaarlijk zijn voor opa vanwege het risico op vallen en letsel.
 3. Een abonnement op een dating-app – Dit cadeau kan ongepast en beledigend zijn, aangezien opa misschien niet op zoek is naar een romantische relatie.
 4. Een ongevraagd dieetboek – Het geven van een dieetboek kan ongepast zijn en suggereren dat je vindt dat opa moet afvallen.
 5. Kinderkleding – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 6. Een abonnement op een kinder-tv-zender – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en past niet bij zijn interesses.
 7. Een fles sterke drank als hij niet drinkt – Het geven van alcoholische dranken aan iemand die niet drinkt, is niet attent en ongepast.
 8. Een lidmaatschap voor een sportschool – Dit cadeau kan beledigend zijn en suggereren dat je vindt dat opa moet sporten of fit blijven.
 9. Kinderboeken – Kinderboeken zijn niet geschikt voor opa en zullen waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 10. Een doos met goedkope en ongezonde snacks – Ongezonde snacks zijn niet geschikt voor opa en dragen niet bij aan zijn welzijn.
 11. Een zaklamp als hij slechtziend is – Een zaklamp kan nutteloos zijn voor opa als hij slechtziend is en niet veel gebruik ervan kan maken.
 12. Een abonnement op een jongerenmagazine – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 13. Een set met kinderspeelgoed – Kinderspeelgoed is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 14. Een jeugdige kledingstijl – Kleding met een jeugdige stijl is misschien niet geschikt voor opa en past niet bij zijn smaak.
 15. Een fiets als hij niet meer kan fietsen – Het geven van een fiets aan opa als hij niet meer kan fietsen, is niet praktisch en ongepast.
 16. Een trendy gadget dat hij niet zal gebruiken – Het geven van een trendy gadget dat opa niet zal gebruiken, is niet attent en verspilt alleen maar geld.
 17. Een abonnement op een babysit-service – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 18. Een jeugdige kapselbehandeling – Een kapselbehandeling gericht op een jeugdige uitstraling is misschien niet geschikt voor opa en past niet bij zijn stijl.
 19. Een abonnement op een online streamingdienst met alleen kindershows – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 20. Een set met kinderfilms – Kinderfilms zijn niet geschikt voor opa en zullen waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 21. Een abonnement op een tienermode-tijdschrift – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 22. Een ongevraagde tandenbleekset – Dit cadeau kan beledigend zijn en suggereren dat je vindt dat opa zijn tanden moet bleken.
 23. Een abonnement op een jeugdkanaal – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 24. Kinderaccessoires voor de auto – Kinderaccessoires voor de auto zijn niet geschikt voor opa en zullen waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 25. Een speelgoedrobot – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 26. Een ongevraagd lidmaatschap voor een dansles – Dit cadeau kan beledigend zijn en suggereren dat je vindt dat opa moet dansen.
 27. Een abonnement op een tienermode-tijdschrift – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 28. Een skateboard als hij niet meer kan skateboarden – Het geven van een skateboard aan opa als hij niet meer kan skateboarden, is niet praktisch en ongepast.
 29. Een abonnement op een kinderabonnementenbox – Dit cadeau is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.
 30. Kinderachtig vermaak zoals ballonnen of knuffels – Kinderachtig vermaak is niet geschikt voor opa en zal waarschijnlijk niet worden gewaardeerd.

Het is belangrijk om cadeaus te kiezen die passen bij de interesses en behoeften van opa en die hem zullen verrassen en blij maken.

Bekijk onze grote lijst met Kado's