30 kado tips voor gepensioneerden

Wat zijn leuke kado tips voor gepensioneerden? Ontdek de lijst met maar liefst 30 leuke kado’s en verras die pensionado eens.

Lees ook eens onze algemene blog over waar rekening mee te houden als je een kado uitkiest voor een ouder iemand:

kado tips voor ouderen

30 kado tips voor gepensioneerden

 1. Tuinset – Een set tuingereedschap en plantenbakken om te genieten van tuinieren en het creëren van een prachtige tuin in hun vrije tijd.
 2. E-reader – Een e-reader gevuld met boeken om te genieten van ontspannen lezen tijdens rustige dagen.
 3. Lidmaatschap van een hobbyclub – Een lidmaatschap van een lokale hobbyclub zoals schilderen, tuinieren of koken om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vaardigheden te leren.
 4. Cadeaubon voor een wellnesscentrum – Een ontspannende dag in een wellnesscentrum om te genieten van massages, spa-behandelingen en ontspanning.
 5. Fotocamera – Een digitale camera om mooie momenten vast te leggen tijdens reizen, familiebijeenkomsten en andere speciale gelegenheden.
 6. Reisgids – Een reisgids met inspirerende bestemmingen en tips voor het plannen van avontuurlijke reizen en uitstapjes.
 7. Lidmaatschap van een culturele instelling – Een lidmaatschap van een museum, theater of concertzaal om te genieten van culturele evenementen en tentoonstellingen.
 8. Wandelschoenen – Comfortabele wandelschoenen om te genieten van lange wandelingen in de natuur en het verkennen van nieuwe wandelpaden.
 9. Abonnement op een tijdschrift – Een abonnement op een favoriet tijdschrift om op de hoogte te blijven van interessante onderwerpen en hobby’s.
 10. Kookworkshop – Een kookworkshop om nieuwe recepten te leren en culinaire vaardigheden te verbeteren.
 11. Gezelschapsspellen – Gezelschapsspellen zoals kaarten, Scrabble of puzzels om te genieten van sociale interactie en gezelligheid met vrienden en familie.
 12. Lidmaatschap van een sportschool – Een lidmaatschap van een sportschool om actief en gezond te blijven door deel te nemen aan groepslessen, zwemmen of fitness.
 13. Weekendje weg – Een weekendje weg naar een ontspannende bestemming om te genieten van rust, natuur en quality time samen.
 14. Kunstbenodigdheden – Kunstbenodigdheden zoals verf, penselen en canvas om creatief bezig te zijn en kunstwerken te creëren.
 15. Abonnement op een streamingdienst – Een abonnement op een streamingdienst voor films en series om te genieten van ontspannen avonden thuis.
 16. Fotoboek – Een fotoboek om mooie herinneringen vast te leggen en te delen met familie en vrienden.
 17. Lidmaatschap van een boekenclub – Een lidmaatschap van een boekenclub om nieuwe boeken te ontdekken en te genieten van boeiende discussies.
 18. Draagbare picknickset – Een draagbare picknickset om te genieten van buitenmaaltijden en gezellige picknicks in de natuur.
 19. Handwerkpakket – Een handwerkpakket met brei- of haakbenodigdheden om creatief bezig te zijn en mooie handgemaakte items te maken.
 20. Cadeaubon voor een restaurant – Een cadeaubon voor een favoriet restaurant om te genieten van lekker eten en culinaire hoogstandjes.
 21. Lidmaatschap van een wandelclub – Een lidmaatschap van een wandelclub om nieuwe wandelpaden te verkennen en te genieten van gezonde buitenactiviteiten.
 22. Cadeaubon voor een concert – Een cadeaubon voor een concert of muzikaal evenement om te genieten van live muziek en optredens.
 23. Knutselcursus – Een knutselcursus om nieuwe handvaardigheidstechnieken te leren en creatieve projecten te maken.
 24. Cadeaubon voor een theater – Een cadeaubon voor een toneelstuk, musical of theaterstuk om te genieten van culturele voorstellingen en entertainment.
 25. Lidmaatschap van een bridgeclub – Een lidmaatschap van een bridgeclub om te genieten van gezelschapsspelletjes en strategisch denken.
 26. Digitale fotolijst – Een digitale fotolijst om herinneringen te tonen met een diavoorstelling van foto’s.
 27. Plantenabonnement – Een abonnement op regelmatige levering van nieuwe planten en bloemen om te genieten van groen in huis.
 28. Culinaire tour – Een culinaire tour om nieuwe gerechten te ontdekken en te genieten van lokale delicatessen tijdens een smakelijke excursie.
 29. Lidmaatschap van een golfclub – Een lidmaatschap van een golfclub om te genieten van sportief plezier en buitenactiviteiten.
 30. Kunstexpositie – Kaartjes voor een kunstexpositie of galerijopening om te genieten van inspirerende kunstwerken en tentoonstellingen.

Deze cadeau-ideeën kunnen gepensioneerden helpen om te genieten van hun vrije tijd, nieuwe ervaringen op te doen en volop van het leven te genieten.

Bekijk onze grote lijst met Kado's