20 kado tips om je vrouw speciaal te laten voelen

Doe het een keertje anders deze verjaardag. Laat je vrouw zien hoe speciaal ze voor je is en verras haar met leuke kado’s. Bekijk de kado tips om je vrouw speciaal te laten voelen.

Zoek je eigenlijk meer algemene tips ‘waar mee rekening te houden’? Bekijk dan ook eens de volgende pagina:

kado tips voor vrouwen

20 kado tips om je vrouw speciaal te laten voelen

 1. Een handgeschreven liefdesbrief – Neem de tijd om je gevoelens op papier te zetten en laat haar weten hoeveel ze voor je betekent.
 2. Een romantisch diner thuis – Bereid haar favoriete maaltijd en creëer een intieme sfeer met kaarslicht en haar favoriete muziek.
 3. Een dagje spa – Trakteer haar op een dag vol ontspanning en verwennerij in een luxe spa.
 4. Een verrassingspicknick in het park – Bereid een heerlijke picknickmand voor en neem haar mee naar haar favoriete plek in het park voor quality time samen.
 5. Een weekendje weg naar een romantische bestemming – Plan een verrassingsweekend naar een romantische locatie waar jullie samen kunnen genieten van quality time.
 6. Een gepersonaliseerd sieraad – Geef haar een sieraad met een persoonlijke gravure of een speciale betekenis om haar te laten zien hoeveel ze voor je betekent.
 7. Een avondje uit naar haar favoriete restaurant of een theater – Trakteer haar op een avondje uit naar haar favoriete plek om te eten of naar een voorstelling die ze graag wil zien.
 8. Een ontbijt op bed – Verwen haar met een heerlijk zelfgemaakt ontbijt op bed om haar dag speciaal te beginnen.
 9. Een fotoshoot samen – Boek een professionele fotoshoot waar jullie samen mooie herinneringen kunnen vastleggen.
 10. Een romantische wandeling langs het strand of in de natuur – Maak een wandeling langs het strand bij zonsondergang of door een prachtig natuurgebied om quality time samen door te brengen.
 11. Een abonnement op een bloemenverzendservice – Laat haar regelmatig verrassen met verse bloemen om haar te laten weten dat je aan haar denkt.
 12. Een zelfgemaakt cadeau – Maak iets persoonlijks en unieks, zoals een fotoboek met jullie mooiste momenten samen of een zelfgemaakte liefdesbrief.
 13. Een romantische filmavond thuis – Plan een gezellige filmavond thuis met haar favoriete romantische films, popcorn en knusse dekens.
 14. Een romantische strandvakantie – Boek een verrassingsvakantie naar een tropische bestemming waar jullie samen kunnen genieten van zon, zee en strand.
 15. Een wellnesspakket – Stel een wellnesspakket samen met luxe badproducten, geurkaarsen en zachte badjassen voor een ontspannen spa-ervaring thuis.
 16. Een verrassingsdate night – Plan een verrassingsdate night met een unieke activiteit, zoals een kookcursus, een wijnproeverij of een dansavond.
 17. Een speciaal samengesteld diner bij haar favoriete restaurant – Reserveer een tafel bij haar favoriete restaurant en vraag de chef-kok om een speciaal samengesteld menu voor jullie.
 18. Een romantische boottocht – Huur een boot voor een romantische tocht over het water bij zonsondergang.
 19. Een romantische brief op haar kussen – Leg een handgeschreven liefdesbrief op haar kussen voordat ze gaat slapen, zodat ze weet hoeveel ze voor je betekent.
 20. Een dagje samen herinneringen ophalen – Plan een dagje samen waarbij jullie herinneringen ophalen aan jullie mooiste momenten samen en nieuwe herinneringen maken voor de toekomst.

Door haar te verrassen met een van deze speciale cadeaus, laat je je vrouw zien hoeveel ze voor je betekent en maak je haar dag extra bijzonder.

 
 
 

Bekijk onze grote lijst met Kado's