20 kado tips om je man speciaal te laten voelen

Wil je deze keer je man zich extra speciaal laten voelen? Bekijk de lijst met leuke kado tips voor je man.

Zoek je eigenlijk meer algemene tips ‘waar mee rekening te houden’? Bekijk dan ook eens de volgende pagina:

kado tips voor mannen

20 kado tips om je man speciaal te laten voelen

 1. Een gepersonaliseerde brief – Schrijf een oprechte en liefdevolle brief waarin je je gevoelens en waardering voor hem uitdrukt. Het persoonlijke tintje zal hem speciaal laten voelen.
 2. Een verrassingsdiner thuis – Bereid zijn favoriete maaltijd en creëer een romantische sfeer thuis met kaarsen en muziek voor een speciale avond samen.
 3. Een gepersonaliseerd fotoboek – Maak een fotoboek met mooie herinneringen aan jullie relatie, van speciale momenten tot avonturen samen.
 4. Een dagje uit naar zijn favoriete plek – Plan een dagje uit naar zijn favoriete plek, of het nu een park, museum of sportevenement is, waar jullie samen van kunnen genieten.
 5. Een ontspannende massage – Verwen hem met een ontspannende massage thuis of bij een spa om hem te laten ontspannen en zich verzorgd te voelen.
 6. Een abonnement op zijn favoriete tijdschrift of magazine – Geef hem een abonnement op een tijdschrift of magazine dat hij graag leest, zodat hij regelmatig nieuwe leesstof heeft.
 7. Een gepersonaliseerde koffiemok – Laat een koffiemok bedrukken met een speciale boodschap of een foto van jullie samen voor zijn dagelijkse kopje koffie.
 8. Een verrassingspicknick – Organiseer een romantische picknick in het park of op het strand met zijn favoriete eten en drankjes voor een onvergetelijke dag.
 9. Een privéfilmavond – Creëer een thuisbioscoopervaring met zijn favoriete films, popcorn en dekens voor een knusse avond samen.
 10. Een avontuurlijke activiteit – Plan een avontuurlijke activiteit zoals wandelen, kajakken of een ballonvaart, waarbij jullie samen nieuwe herinneringen kunnen maken.
 11. Een gepersonaliseerde sleutelhanger – Laat een sleutelhanger maken met zijn initialen of een speciale datum om hem te herinneren aan jullie liefde en verbondenheid.
 12. Een zelfgemaakt diner door jou – Bereid een heerlijk diner voor hem met zijn favoriete gerechten en een vleugje persoonlijke touch.
 13. Een romantisch weekendje weg – Plan een romantisch weekendje weg naar een mooie bestemming waar jullie samen kunnen ontspannen en genieten van elkaars gezelschap.
 14. Een concert- of evenemententickets – Geef hem tickets voor een concert van zijn favoriete band of een ander speciaal evenement waar hij naar uitkijkt.
 15. Een ontbijt op bed – Verwen hem met een heerlijk ontbijt op bed met zijn favoriete eten en drankjes om zijn dag speciaal te beginnen.
 16. Een gepersonaliseerd sieraad – Laat een sieraad graveren met een speciale boodschap of datum om hem te laten weten hoeveel hij voor je betekent.
 17. Een verrassingsdate night – Plan een verrassingsdate night met activiteiten die hij leuk vindt, zoals bowlen, minigolf of een romantische wandeling.
 18. Een fotolijstjes collage – Maak een collage van fotolijstjes met foto’s van speciale momenten die jullie samen hebben gedeeld, een liefdevol en persoonlijk cadeau.
 19. Een gezellige avond thuis met zijn vrienden – Organiseer een gezellige avond thuis met zijn vrienden, inclusief snacks, drankjes en spelletjes, om hem te laten weten dat je zijn vriendschappen waardeert.
 20. Een handgeschreven liefdesbrief – Schrijf een liefdesbrief waarin je hem vertelt hoeveel hij voor je betekent en waarom je zo dankbaar bent dat hij in je leven is.

Met een van deze cadeautips kun je je man echt speciaal laten voelen en hem laten zien hoeveel hij voor je betekent.

Bekijk onze grote lijst met Kado's